Palautus

 

Tilauksen peruutus ja palautus

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautetun tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa, käyttämätön ja ehjä, ja tuotelappu tulee olla tuotteessa kiinni. Palautuksesta johtuvat toimituskulut vähennetään palautetun ostoksen hinnasta.

Jos olet ostanut tuotteen viimeisen 14 päivän kuluessa etkä ole tyytyväinen tuotteeseen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@kncollection.fi niin annamme lisäohjeita palauttamiseen.

Palautukset lähetetään osoitteeseen: KN Kati Niemi, Kantokatu 7, 04200 Kerava

Kun palautettu tuote on saapunut meille, palautamme tuotteen ostohinnan. Postimaksua ei palauteta.

KN Kati Niemi ei vastaa kuljetuksen aikana hävinneistä tuotteista, vaikka tähän olisi käytetty kuljetuspalveluamme.

Rahanpalautuksen käsittelee Stripe tai Klarna. Palautettu raha näkyy asiakkaan pankkitilillä 5-10 sisällä palautuksen käsittelystä.

Peruutus KN Kati Niemen puolesta

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus/sen lähetys jos;

- Varastossamme ei ole kyseistä tuotetta

- Lähetyspalvelumme eivät kykene kuljettamaan asiakkaan osoitteeseen

- Yksi tai useampi asiakkaan tilaamista tuotteista sisälsi virheellistä tietoa, kuten väärän hinnan johtuen järjestelmä- tai kirjoitusvirheestä tai valmistajamme antamasta väärästä tiedosta.

Jos joudumme perumaan asiakkaan tilauksen, ilmoitamme tästä sähköpostilla ja palautamme tilauksen yhteydessä maksetun summan mahdollisimman pian.

Yritämme parhaamme mukaan toimittaa kaikki tuotteet tilauksessa määriteltyyn osoitteeseen. Jos tuote/tuotteet palautuvat meille takaisin väärän osoitteen takia tai siksi että asiakas ei ole ollut yhteydessä kuljetuspalveluun tai tuotetta ei ole noudettu sovitusta noutopisteestä, palautamme asiakkaalle ostoksen hinnan, josta on vähennetty toimituskulut. Tilausta ei uudelleenlähetetä, vaan asiakkaan tulee tehdä uusi tilaus nettikaupasta.

Jos lähettämämme tuote vahingoittunut tai mikäli olemme lähettäneet virheellisen määrän tai väärän tuotteen, otathan ystävällisesti yhteyttä viimeistään 7 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen info@kncollection.fi.

Katso tiedot lähetys- ja toimistuskuluista täältä