Palautus

Tilauksen peruutus ja palautus

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautetun tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa, käyttämätön ja ehjä, ja tuotelappu tulee olla tuotteessa kiinni. Palautuksesta johtuvat toimituskulut vähennetään palautetun tuotteen hinnasta. 

Verkkokaupassamme ei ole suoranaista vaihtomahdollisuutta. Käymme läpi vaihto-oikeuden/ -mahdollisuuden asiakaskohtaisesti. Voit kyseisessä tapauksessa ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@kncollection.fi. 

Pakatun ja lähetetyn tuotteen voi palauttaa vain ja ainoastaan siinä kunnossa kuin se oli lähetettäessä. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Palautukset lähetetään osoitteeseen:

Kantokatu 7, 04200 Kerava

Otathan huomioon että palautuksesta koituu ylimääräisiä kuluja.

Kaikki kansainväliset palautukset tulee olla selkeästi merkitty ’Palautettu Tuote’.

Kun palautettu tuote on saapunut varastollemme, palautamme ostoksen hinnan josta on vähennetty käsittelykulut. Emme ole vastuussa palautuksesta koituneista lisäkuluista kuten lähetyskuluista.

KN Collection ei vastaa kuljetuksen aikana hävinneistä tuotteista, vaikka tähän olisi käytetty kuljetuspalveluamme.

Jos olet ostanut tuotteen viimeisen 14 päivän kuluessa etkä ole tyytyväinen tuotteeseen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@kncollection.fi niin annamme lisätietoa tuotteen palautuksen suhteen.

Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä alkuperäisessä pakkauksessa.

Rahanpalautuksen käsittelee Stripe. Palautettu raha näkyy asiakkaan pankkitilillä 5-10 sisällä palautuksen käsittelystä.

Peruutus KN Collectionin puolesta

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus/sen lähetys jos;

  • Varastossamme ei ole kyseistä tuotetta
  • Lähetyspalvelumme eivät kykene kuljettamaan asiakkaan osoitteeseen
  • Yksi tai useampi asiakkaan tilaamista tuotteista sisälsi virheellistä tietoa kuten väärän hinnnan johtuen kirjoitusvirheestä tai valmistajamme antamasta väärästä tiedosta.

Jos joudumme syystä tai toisesta perumaan asiakkaan tilauksen, ilmoitamme tästä sähköpostilla ja palautamme tilauksen yhteydessä maksetun summan mahdollisimman pian. KN Collection ei tarjoa ylimääräistä kompensaatiota tilauksen perumisesta johtuvista menetyksistä.

Yritämme parhaamme mukaan toimittaa kaikki tuotteet tilauksessa määriteltyyn osoitteeseen. Jos tuote/tuotteet palautetaan väärän osoitteen takia tai siksi että asiakas ei ole ollut yhteydessä kuljetuspalveluun tai tuotetta ei ole noudettu sovitusta noutopisteestä. Näissä tapauksissa palautamme asiakkaalle tuotteen hinnan josta on vähennetty toimituskulut sekä mahdolliset käsittelykulut johtuen tuotteen palautuksesta.

Jos joudumme uudelleen lähettämään tuotteen asiakkaalle jolle tilaus on jo kertaalleen lähtenyt, meistä riippumattomasta syystä, lisäkuluja saattaa kertyä. Jos asiakas pyytää lähetysosoitteen muuttamista, veloitamme tästä lisäkulut.

Jos lähettämämme tuote/tuotteet ovat vahingoittuneet tai olemme lähettäneet väärät tuotteet tai väärissä määrissä, otathan ystävällisesti yhteyttä 7 päivän sisällä tilauksesta osoitteeseen info@kncollection.fi.

Katso viiimeisemmät tiedot lähetys-ja toimistuskuluista täältä